ALLT LAGRAS TRYGGT & SÄKERT


Backup

En komplett säkerhetskopieringslösning så att du alltid har full kontroll över din data.

Allt lagras säkert och tryggt
Office 365 är en säker och trygg plattform. Men visste du att Office 365 bara tar hand om data inom en tidsbegränsad period? Office 365 har ingen traditionell lösning för säkerhetskopiering och arkivering, vilket innebär att om ett dokument raderas i Office 365 eller Sharepoint, kan du inte få tillbaka det om det upptäcks flera månader senare. Med din egen SyncIT-säkerhetskopia på Office 365 är all din data säker och trygg.

Office 365 Backup – En komplett säkerhetskopieringslösning

Säkerhetskopiering av Office 365 eliminerar risken för att förlora åtkomst till dina Office 365-data (e-post, kalender och kontakter) och garanterar åtkomst till användare. Office 365 säkerhetskopierar och lagrar bara data under en begränsad tid, vilket innebär att dina data är skyddade på ett begränsat sätt. Med Office 365-säkerhetskopiering från SyncIT har du en komplett säkerhetskopieringslösning så att du alltid har full kontroll över dina data.  

Dokumentskydd

Backup av Office 365

Kom i kontakt med oss

Kontakta oss så ska vi hjälpa dig att spara både tid och pengar på att effektivisera ditt företags IT-infrastruktur. Mer information om oss hittar du på vår om oss sida.»

    Är det en fördel för mig att hyra en IT-konsultant?

    Vi på SyncIT erbjuder IT konsulter som hjälper dig med dina it projekt, vilket innebär att våra erfarna och kompetetna konsulter ser till att din it miljö hanteras utvecklas på ett proaktivt sätt både lokalt och på distans utifrån era förutsättningar.

    LÄS MER