Vad är Microsoft Office 365?

En molnbaserad svit av produktivitetsappar, heltäckande lösning som ger alla möjlighet att vara kreativa och samarbeta, filåtkomst överallt.

Microsoft Office 365 är en komplett, intelligent och säker lösning som levereras genom molnet som ger anställda möjlighet att vara produktiva med verktyg byggda för teamarbete men utformade för att passa individuella arbetsstilar. Med en prenumeration får en anställd en omfattande verktyg för produktivitet, säkerhet och enhetshantering.

Vad ingår i Microsoft Office 365?

Office 365-produktivitetsappar : Det här är de väsentliga arbetsplatsapplikationer som din personal behöver för att slutföra sitt dagliga arbete. Office 365s molnbaserade abonnemangskaraktär låter dina arbetare använda dessa produktivitetsappar på flera enheter, inklusive Access, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Teams och Word. Detta inkluderar också 1 TB fillagring och delning.

Office 365-samarbetsappar : Dessa är de väsentliga samarbetsverktygen som möjliggör fildelning på arbetsplatsen, meddelanden, möten och schemaläggning. Alla dessa appar kan nås och användas på flera arbetsenheter och inkluderar Exchange, Microsoft Teams, OneDrive, Skype for Business och SharePoint. Du får 50 GB i business class-e-post ovanpå det.

Dataskydd : Microsoft 365 for Business ‘produktivitets- och samarbetsapplikationer innehåller inbyggda intelligenta säkerhetsfunktioner som stöds av Microsoft Cloud som hjälper till att kontrollera och hantera känslig information med policyer, och hur den nås och delas mellan personal för att säkerställa att interna data och kunddata är säkra . Detta inkluderar Office 365 Data Loss Prevention.

Säkerhetsfunktioner : M365 för företag innehåller flera säkerhetsfunktioner för att förhindra osäkra bilagor, skadlig programvara eller misstänkta länkar genom intelligenta molnbaserade tjänster som Exchange Online Arkivering, Office 365 Advanced Threat Protection och Windows Defender.

Distribution och hantering av enheter med självbetjäning: Ditt företag får ett förenklat sätt att tillhandahålla och distribuera arbetsenheter med Windows AutoPilot och hantera dem med mjukvaruhanteringsprogram (MDM) i form av Microsoft Intune.

Windows 10 : Företag uppgraderas till Windows 10 från Windows 8, 7 som alltid uppdateras med de senaste funktionsuppgraderingarna och bugfixar som levereras automatiskt.

Kom i kontakt med oss

Kontakta oss så ska vi hjälpa dig att spara både tid och pengar på att effektivisera ditt företags IT-infrastruktur. Mer information om oss hittar du på vår om oss sida.»

    Är det en fördel för mig att hyra en IT-konsultant?

    Vi på SyncIT erbjuder IT konsulter som hjälper dig med dina it projekt, vilket innebär att våra erfarna och kompetetna konsulter ser till att din it miljö hanteras utvecklas på ett proaktivt sätt både lokalt och på distans utifrån era förutsättningar.

    LÄS MER